MENTENANTA IT&C

Optimizeaza costurile

Toate firmele, indiferent de dimeniune, se bazeaza in diferita masura pe ehipamente de calcul, iar atunci cand ele inceteaza sa functioneze, pe langa intreruperea activitatii unei persoane din firma sau chiar a intregii firme sunt generate costuri suplimentare, uneori foarte mari. Iar costul angajarii unei persoane dedicate care sa se ocupe intern de IT sunt mari. In acest sens, Onbit ofera servicii complete de mentenanta si suport IT&C, incat sa te concentrezi pe functionarea afacerii, iar echipa Onbit pe preintampinarea problemelor echipamentelor de calcul.

Plecand de la suportul telefonic si interventia fizica la sediul clientului, pana la vizite de mentenanta lunare sau trimestriale si continuand cu salvarea in siguranta a datelor sensibile ale firmei serviciul de mentenanta este o modelitate mai mult decat utila oricarei firme, indiferent de marime sau activitate.

Detalii serviciu de mentenanta

Specialistii Onbit te vor vizita lunar sau trimestrial, in functie de tipul echipamentelor si a mediului de lucru, pentru a iti asigura functionalitatea exact asa cum trebuie.

Asiguram salvarea datelor critice din firma ta in medii specializate aflate in interiorul firmei tale sau in cloud.

Este mult mai ieftin sa ai o intreaga echipa de oameni specializati sub pretul unui singur angajat propriu.

Suntem mereu disponibili pentru a rezolva eventualele probleme ce apar in infrastructura ta, prin telefon, remote control sau ticketing.

Spune-ne despre proiectul tau!

+40 754-018-799

CUI: 37027072

Nr. Reg. Comertului: J04/169/2017

Capitalul social: 200 lei

IBAN: RO48BTRLRONCRT0383775801

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Program telefonic: L – V 10:00 – 18:00

Support eMail/ticketing: non – stop

Telefonic, zilnic: 08:00 – 22:00

contact@onbit.ro

Contacteaza-ne!

Cu onbit.ro datele tale sunt in siguranta. Politica de Confidentialitate.

Skip to content