J

Fa mai mult pentru afacerea ta

Impreuna cu tine definim valorile pe care le transmiti si exprimam ideile tale intr-un mod creativ. Trebuie sa ramai focusat pe ceea ce conteaza pentru tine: afacerea ta. Iar noi ne ocupam sa creem conexiunile potrivite intre tine si clientii tai.

Te ajutam sa te definesti online

Experienta clientilor tai incepe atunci cand te prezinti. Felul in care brandul tau il face pe cumparator sa se simta poate face diferenta intre a te alege pe tine sau a se duce la competitori.

Descopera cat de simplu este sa fii online

WEB DESIGN

Site-urile create de Onbit sunt optimizate pentru a se incarca rapid pe orice dispozitiv, indiferent de conexiunea la internet a potentialului tau client. In permanenta actualizam, securizam si optimizam website-ul tau.

GRAPHIC DESIGN

Definim prin design orice, pornind de la detaliile unui logo, pana la a reda fidel fiecare pixel pe cartile de vizita, foile cu antet, brosura, manualul de branding, etc, cu orice ai nevoie pentru Web si Print.

GAZDUIRE WEB

Pentru vizibilitatea unui site online este necesara gazduirea lui pe servere specializate pentru webhosting. Serverele de gazduire web sunt de ultima generatie si sunt conectate la multiple surse de internet.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Construieste relatii. Incepe sa mentii legaturile stranse cu comunitatea online care te apreciaza. Analizam tipurile de continut, aprecierile primite si modul in care raspunzi la feedback-ul primit.

MENTENANTA IT&C

Plecand de la suportul telefonic si interventia fizica la sediul clientului, pana la vizite de mentenanta si continuand cu salvarea in siguranta a datelor sensibile ale firmei, serviciul de mentenanta este necesar.

CONSULTANTA IT&C

Fie ca doriti sa schimbati furnizorul de internet, intreaga flota de echipamente IT sau intampinati diferite probleme cu echipamentele folosite, nu ezitati sa contactati echipa Onbit.

100%

Solicita o oferta

Solicita o oferta

Alege serviciul dorit pentru a estima mai bine solicitarea

8 + 14 =

Cum lucram

  • Research si strategie
  • Construim si testam bazandu-ne pe experienta solida din spate
  • Design si implementare
  • Support IT si mentenanta
  • Ramanem alaturi de tine indiferent de problemele intampinate

24/7 suport de specialitate – Specialistii nostri va ofera suport tehnic prin eMail, ticket, live chat sau telefonic, indiferent de problema intampinata.

30 de zile – banii inapoi – Pentru ca suntem siguri de calitatea serviciilor si a produselor oferite, oferim posibilitatea returnarii banilor in termen de 30 de zile, in cazul in care nu satisfacem exigentele tale.

Experienta alaturi de Onbit este productiva si prietenoasa. Pentru a raspunde necesitatilor, dorintelor sau nelamuririlor dvs, va incurajam sa ne contactati pentru a sta de vorba!

Skip to content