GAZDUIRE WEB

Gazduire web din Romania, la preturi romanesti

99.9%

UPTIME

Planuri de gazduire web (webhosting) adaptate nevoilor reale ale website-ului tau

Webhosting-ul onbit.ro include

Let`s Encrypt SSL

Toate conturile de gazduire web sunt insotite de certificat SSL (HTTPS – link verde)

10Gbps uplink

Serverele sunt conectate la multipli ISP insumand 10Gbps uplink.

99.998% Uptime

Toate echipamentele noastre impreuna cu data centerul unde sunt colocate asigura disponibilitate foarte ridicata

Securitatea datelor

La Onbit datele sunt in siguranta, suntem 100% GDPR compliant

Servere in Romania

Servere amplasate in data center certificat situat in Romania, monitorizat 24/7

SpamExperts

Antivirus – Antispam rapid si sigur

Softaculos

Peste 410 platforme Open Source pot fi instalate prin cPanel cu un singur click

BackUp zilnic

Asiguram back-up zilnic si mai multe checkpoint-uri lunare

Protectie DDOS

Protectie automata anti-DDOS, flood si antivirus.

Securitate, Servere dedicate, Back-up

Securitatea datelor

Plecand de la GDPR, pana la securitatea fizica si software a datelor si a serverelor noastre, putem spune ca suntem solutia potrivita din acest punct de vedere

Servere WEB, MAIL si SQL dedicate

Fiecare “componenta” a serverelor de webhosting sunt dedicate. Folosim servere separate pentru WEB, MAIL, baze de date si back-up

3 x Back-up

Datele tale sunt tinute pe serverele active, servere de back-up (inclusiv off-line), iar serverul de back-up este replicat periodic in cloud inca o data, astfel incat orice s-ar intampla cu serverele noastre sa putem reveni online in aproximativ 4 ore

"

Pentru vizibilitatea unui site online este necesara gazduirea lui pe servere specializate pentru webhosting. La Onbit, serverele de gazduire web sunt de ultima generatie si sunt conectate la multiple surse de internet. Necesitatea solutiilor complete pentru sustinerea clientilor nostri, ne-a determinat sa folosim servere plasate in doua data centere total diferite geografic, in Romania, pentru gazduirea site-urilor. Reusim sa asiguram solutii de cloud disaster recovery, iar astfel ramanem online in orice situatie, indiferent de factorii naturali (dezastre si calamitati naturale) sau factorii umani. Practic, daca serverele principale de webhosting situate in Bucuresti devin off-line, traficul va fi preluat de masini virtuale aflate in cloud astfel incat sa putem asigura functionalitatea serviciilor noastre de web hosting. Totodata, periodic efectuam back-up-uri, care sunt stocate off-line.

"

Securitatea fizica a serverelor este importanta, motiv pentru care am ales cele mai sigure locatii pentru serverele folosite de Onbit.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu servicii simple si la obiect am conturat cateva pachete de webhosting, iar in functie de necesitati, putem oferi clientilor resursele necesare in mod personalizat.

Suplimentar gazduirii web, Onbit ofera servicii de VPN pentru a asigura clientilor comunicatii sigure si eficiente intre punctele de lucru, intre agentii de pe teren – sediul si serverul central. Deoarece serviciul VPN este oferit in mod Premium, va rugam sa contactati Onbit pentru mai multe detalii.

Pot comanda si domenii pe langa gazduirea web?

Sigur ca da, oferim servicii web complete. Cu ajutorul nostru poti achizitiona orice domeniu, indiferent de TLD, la preturi avantajoase, datorita parteneriatelor incheiate.

Daca voi avea neclaritati, cum va pot contacta?

Daca intampini probleme, ai neclaritati sau doar doresti sa ne lasi un feedback, ne poti contacta oricand prin eMail sau chat si conform programului disponibil in pagina de CONTACT, telefonic.

Doresc o solutie complet personalizata de identitate vizuala, se poate?

Toate proiectele noastre sunt personalizate conform nevoilor reale ale beneficiarilor. Implicit ne puti contacta pentru a discuta despre nevoile tale si vom gasi impreuna cele mai bune solutii pentru tine si afacerea ta.

Pot face upgrade sau downgrade contului meu de webhosting?

In orice moment al contractului poti face modificari, ori de cate ori ai nevoie, pentru o scalabilitate maxima si pentru optimizarea costurilor tale.

Daca am nevoie de o solutie completa si personalizata, va pot contacta?

Suntem deschisi de entuziasti oricand si oricarui tip de proiect on-line si off-line. Da, ne poti contacta pentru a discuta despre proiectul tau.

Nu stiu exact de ce servicii am nevoie, putem discuta despre asta?

In mod cert, da! Suntem deshisi sa oferim consultanta in mod gratuit oricui, fie ca esti client existent sau posibil client, pentru a alege impreuna cea mai buna solutie raportata nevoile reale si bugetul alocat.

Spune-ne despre proiectul tau!

+40 754-018-799

CUI: 37027072

Nr. Reg. Comertului: J04/169/2017

Capitalul social: 200 lei

IBAN: RO48BTRLRONCRT0383775801

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Program telefonic: L – V 10:00 – 18:00

Support eMail/ticketing: non – stop

Telefonic, zilnic: 08:00 – 22:00

contact@onbit.ro

Contacteaza-ne!

Cu onbit.ro datele tale sunt in siguranta. Politica de Confidentialitate.

Skip to content