DESPRE NOI

Onbit este despre ceea ce transmitem si azi, dar si maine. Va aratam cum se lucreaza simplu si productiv in colaborarea pentru un scop comun. Diferite parti de design merg bine impreuna, daca sunt conectate la ideile potrivite. Solutiile noastre vin odata cu schimbarile din online si te ajuta sa iti tii clientii aproape, oriunde esti.

Suntem partenerii companiilor lider de piata

Onbit are o vasta experienta in IT&C, aptitudinile potrivite pentru orice necesitate si colaborari cu companii lider de piata din: distributia de echipamente IT&C noi, refurbished si second hand, tipografii, solutii de comunicatii, data centere, firme de curierat, etc, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii, in cel mai scurt timp posibil si la cel mai bun raport calitate – pret.

Ramai in siguranta online, tot timpul.

Necesitatea solutiilor complete pentru sustinerea clientilor nostri, ne-a determinat sa folosim servere plasate in doua data centere total diferite geografic, in Romania si Europa, pentru gazduirea site-urilor. Reusim sa asiguram solutii de cloud disaster recovery, iar astfel ramanem online in orice situatie.  

Venim in intampinarea ta prin consultanta in domeniul IT&C si suport, fara a genera costuri ridicate.

Mentenanta echipamentelor IT&C este asigurata lunar sau trimestrial pentru o buna functionalitate a echipamentelor din sediile clientilor.

 

Identitatea ta vizuala spune totul despre personalitatea afacerii tale

Experienta clientilor tai incepe atunci cand te prezinti. Felul in care brandul tau il face pe cumparator sa se simta poate face diferenta intre a te alege pe tine sau a se duce la competitori.

Fiecare contact cu un client sau potential client este o oportunitate de a arata profesionalism si de a imbunatati experienta acestuia. Orice interactiune a clientului cu site-ul web, cu elementele de identitate vizuala, cu mediile sociale, fac parte din intreaga experienta cu brandul.

Onbit aduce la un loc o echipa tanara si plina de ambitie, cu vasta experienta in domeniul IT&C. Portofoliul variat este extins la peste 50 de clienti, cu totii multumiti de serviciile si produsele primite. Colaborarea dintre Onbit si clientii sai a ramas stransa si este bazata pe incredere, promtitudine si seriozitate, principii pe care noi, la Onbit, le consideram esentiale.

Prin profesionalism si seriozitate, oferim servicii si produse de calitate superioara pentru a avea doar clienti multumiti. Folosindu-ne de cele mai noi tehnologii si practici in domeniu, reusim sa tinem clientii si partenerii aproape de noi, si astfel ne dezvoltam impreuna, tintind cu incredere spre succes si performanta.

Un intreg program care sa te ajute sa te reinventezi online.

Identitatea vizuala si necesitatea de branding sunt esentiale pentru dezvoltarea afacerii tale. Am creat pachete de servicii adaptate din nevoile clientilor, pentru ca tu sa continui cu incredere sa privesti spre viitorul afacerii tale. Pentru ca noi si clientii tai, credem in ceea ce ne transmiti online.

Onbit este despre ceea ce transmitem si azi, dar si maine. Va aratam cum se lucreaza simplu si productiv in colaborarea pentru un scop comun. Diferite parti de design merg bine impreuna, daca sunt conectate la ideile potrivite. Solutiile noastre vin odata cu schimbarile din online si te ajuta sa iti tii clientii aproape, oriunde esti.

La Onbit tinem cont de feedback si aducem modificari serviciilor noastre, pentru o mai buna implicare cu afacerea clientului. Specialistii de la Onbit evalueaza rezultatele si gasesc noi solutii la provocarile intampinate.

Te incurajam sa vezi lumea prin ochii clientilor tai.

Odata ce ti-ai inteles clientii, poti crea o mai buna experienta online pentru ei si relatii mai stranse.

Ne bazam pe cele mai bune practici si cele mai noi tehnici de creare si implementare, fiind mereu atenti la ce isi doresc clientii nostri. Principiile noastre ne conduc spre a ne ajuta clientii sa isi creasca valoarea si sa-si imbunatateasca afacerile. Privim spre viitor, identificam necesitatile si abordam strategiile care conduc la cresterea afacerii tale.

CLIENTI MULTUMITI

SITE-URI GAZDUITE

PROIECTE

Spune-ne despre proiectul tau!

+40 754-018-799

Adresa Sediului Social: Bd. Oituz, bl.13, ap.16, Onesti, jud. Bacau

CUI: 37027072

Nr. Reg. Comertului: J04/169/2017

Capitalul social: 200 lei

IBAN: RO48BTRLRONCRT0383775801

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Program telefonic: L – V 10:00 – 18:00

Support eMail/ticketing: non – stop

Telefonic, zilnic: 08:00 – 22:00

contact@onbit.ro

Contacteaza-ne!

Cu onbit.ro datele tale sunt in siguranta. Politica de Confidentialitate.